Pályázatok

Leader

Leader

A pályázati felhívás címe: Szigetköz – Mosoni-sík leader Egyesület – Helyi vállalkozások fejlesztése, minőségi termékkínálat biztosítása (VP6-19.2.1.-81-5-17)
Projekt címe: Árokásó-rakodógép beszerzése a Paga Bau Kft. győrújfalui telephelyén
Projekt azonosító száma: 3307589681
Támogatás összege: 15.000.000 Ft
Támogatás intenzitása: 50%
leader

A projekt összefoglalója: 

A Paga Bau Kft. 2021.08.31.-én sikeres támogatási kérelmet nyújtott be a Szigetköz – Mosoni-sík leader Egyesület által kiírt „Helyi vállalkozások fejlesztése, minőségi termékkínálat biztosítása” című, VP6-19.2.1.-81-5-17 kódszámú pályázati felhívásra, melynek keretén belül 15.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült 1 db Caterpillar 428 árokásó-rakodógép beszerzéséhez.
Hasonló eszköz a beruházást megelőzően nem volt megtalálható gépparkunkban, a megvásárlást követően pedig olyan, eddig nem lévő szolgáltatást tudunk nyújtani partnereinknek, melyek korábban elérhetetlenek voltak (pl.árokásás, közmű építés) a megbízóink számára.
A fejlesztés révén a korábban meghatározott céljaink, úgymint a szolgáltatásbővítés, kapacitásbővítés és modernizáció, a versenyképesség növelése, a piaci pozíció megerősítése, jobb tervezhetőség és a megbízhatóság növelése elérhető közelségbe kerültek.
A forrást az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

A pályázat a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Szigetköz-Mosoni-Sik
Leader Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-81-5-17kódszámú – HELYI VÁLLALKOZÁSOK FEJLESZTÉSE, MINOSÉGI TERMÉKKÍNÁLAT BIZTOSÍTÁSA című felhívás alapján a PAGA BAU Kft., mint támogatott és a vele együttműködésben álló szervezetekkel /Győrújfalu Község Önkormányzata, Győrladaméri Általános Iskola,
Nagy Krisztina EV. (Szövegdoboz.hu), Győrújfalu Sportegyesület/  közösen valósult meg.
2023.