Pályázatok

Kedvezményezett neve:

Paga Bau Kft. (9171 Győrújfalu, Rákóczi Ferenc utca 5.)

Projekt címe: A Paga Bau Kft. eszközállományának fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 9.986.514 Ft

Támogatás intenzitása: 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül 9.986.514 forint vissza nem térítendő támogatási összegből valósult meg a Paga Bau Kft. eszközállományának fejlesztése 1 db Bobcat mini kotró és 1 db Notebook beszerzésével.

A forrást az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

palyazat

A projekt leírása:

A Paga Bau Kft. 2021.04.30-án sikeres támogatási kérelmet nyújtott be a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint támogató által meghirdetett „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című, GINOP-1.2.9-20 számú pályázati felhívásra.

A támogatói okirat alapján a vállalkozás 9.986.514 forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, aminek segítségével megvalósult a cég eszközállomány korszerűsítése 1 db Lenovo Notebook és 1 db Bobcat E27z mini kotró beszerzésével. A beruházás a 2021. év novemberében sikeresen lezárult.

A fejlesztés révén versenyképesebbek leszünk a piacon, hiszen a kapacitásbővítéssel gyorsabb, és hatékonyabb munkavégzésre számíthatnak az ügyfeleink. Mindezeken túl, több helyszínen tudunk egy időben dolgozni, ami az üzleti sikerességünk záloga is lehet, hiszen így a szolgáltatást igénybe vevőknek nem kell hónapokat várnia a munka elvégzésére, amely az elmúlt időszakban jellemző volt az építési vállalkozások esetében. A fejlesztés következtében modernebb és megbízhatóbb gépparkkal rendelkezve biztonságosabban tudjuk előre tervezni a vállalt feladatok megvalósítását, és jelentősen csökken annak a lehetősége, hogy valamilyen szervizelési munka miatt, módosítanunk kell a megbízóinkkal, a munkálatok elvégzésének határidejét.

A projekt befejezési dátuma: 2021. november

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00657