Szolgáltatásaink

társas

Családi ház és szerkezetépítés

Ha már elkészültek a megépítendő ingatlan tervei, a kivitelezéshez kérjen ajánlatot tőlünk, és építkezzünk együtt! Családi házak, ikerházak és kisebb, 2-5 lakásos társasházak szerkezetépítésével 2001 óta foglalkozunk. Megrendelőink igényeitől függően szerkezetkész, vagy kulcsrakész kivitelezést is vállalunk, hagyományos szerkezetű lakóépületekre.

Keressen minket, hogy elkészíthessük személyre szóló ajánlatunkat, amely teljes részletességgel, a legapróbb munkafolyamatok mélységéig láthatóvá teszi az építkezés menetét és költségeit az alapoktól, akár a teljes, kulcsrakész befejezésig.

3D látványtervezés, lakberendezés

3D látványtervezés és lakberendezés szolgáltatásunkat 2022-ben vettük fel a repertoárunkba, hogy maximálisan meg tudjunk felelni megrendelőink igényeinek. Kivitelezők, építészek, ingatlanforgalmazók, lakberendezők, és magánszemélyek egyaránt szívesen veszik igénybe a látványtervezés szolgáltatást, hiszen ezeknek a terveknek köszönhetően sokkal könnyebb láthatóvá tenni azt, ami még csak a tervrajzokon létezik.

Az építészeti látványtervezés új lakóépületek elkészülését megelőzően, a belsőépítészeti látványtervezés pedig nem csak újépítésű, hanem felújítás, korszerűsítés előtt álló ingatlanok esetében is hasznos segítség lehet a kivitelezéshez, vagy egy esetleges értékesítéshez. Kattintson ide és tájékozódjon bővebben erről a szolgáltatásunkról!

3d
foldmunka profil

Gépi földmunkavégzés

A legelső főtevékenységünk, amellyel megalapoztuk stabil helyünket az építőiparban, a gépi földmunkavégzés volt. Egyre bővülő építőipari gépparkunk nem csak a mi ügyfeleink elégedettségére szolgál, hiszen rendszeresen nyújtunk bérgép szolgáltatást számos közepes, vagy nagyvállalat számára is.

Építőipari földmunkagépeink körét rendszeresen fejlesztjük, és modernizáljuk az aktuális, legmodernebb technikai követelményeknek megfelelve. Munkavállalóink, köztük a gépkezelők is, hosszú évek óta velünk dolgoznak, így általuk a modern technológia mellett, a kiemelkedő szakmai tapasztalatok, és gyakorlati tudás is a kezünkben van. Rugalmas és pontos munkavégzés, valamint kiemelkedő munkabírás jellemzi az egész PaGa Bau csapatot.

Gépi földmunkavégzési szolgáltatásaink: gépi árokásás, tereprendezés, tükörkészítés, deponálás, rézsűképzés, murvás útépítés, kis kerti tavak készítése és természetesen az ezekhez kapcsolódó kézi földmunkavégzés is.

Térburkolás, útépítés

Több mint húsz éve foglalkozunk kisebb, nagyobb alapterületű felületek térburkolásával, így mára ezen a területen is jelentős szakmai tapasztalatra és tudásra tettünk szert.

Térkövezési feladatokat főképpen magánszemélyek megrendelésére végzünk, kis családi házak udvarainak megszépítését, meglévő térburkolatos udvarok javítását is vállaljuk. Emellett természetesen közepes- és nagyvállalatoknak, valamint önkormányzatoknak is a rendelkezésére állunk, ha parkolót, közterületet, vagy társasházak parkolójban, belső udvarán,  ipari létesítmények, autószalonok és telephelyek környezetében van térburkolási feladat. Alvállalkozóként, vagy elsődleges kivitelezőként is számíthatnak ránk a partnereink.

terburkolas profil
kozmu profil

Közműépítés

A közműépítés az egyik első profilja volt cégünknek, 1999 óta végzünk ilyen jellegű munkákat, önálló társasági formában. A több évtized alatt jelentős szakmai tapasztalatra tettünk szert, melynek bizonyságául a referenciáink közt is felsorolt kis és közepes közműépítési feladatok szolgálnak. Többek közt nyomvonalas csatorna, víz , gáz, elektromos áram és hírközlő kábelfektetést végeztünk.

Mivel az elmúlt időszakban elsődleges működési területünkön a közműellátottság az Európai Unióban is meglévő átlag lefedettséget elérte, a közműépítési tevékenységünk mára elsősorban a magánszektor irányába tolódott el. Jellemzően lakóparkok közműépítési és ehhez kapcsolódó útépítési feladatait végezzük napjainkban. 2006-tól kezdődően a lakosság számára teljes körű ügyintézést, és közműbekötést biztosítunk szennyvíz és ivóvízbekötések esetén.

Kerítés építés

Magánházaknak, társasházaknak, és egyéb létesítményeknek is szüksége van kerítésre. A kerítés az, ami egyértelműen kijelöli egy ingatlan határait, és biztosítja a privát szférát. Kerítés nélkül semmilyen építkezés nem tekinthető befejezettnek.

A PaGa Bau Kft. szakember gárdája kerítésépítésben is szívesen az ügyfeleink rendelkezésére áll. Beton, tégla, vagy 3D táblás kerítések építését és telepítését is vállaljuk. Rugalmas és pontos munkavégzéssel, időtálló, stabil szerkezetű kerítések kerülnek ki a kezünk alól. Bízzon bennünk, bízza ránk a kerítés építését is!

paga_3Dkerites